$ £
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

AG not seeing 6M selection from Flex 6600 1 month 1 week ago #452

My AG seems to be working fine UNLESS I switch my 6600 to 6M. The PGXL sees the selection of 6M, so I know it's being sent on the network, but the AG shows "none" on both sides (A & B). I have antenna 7 set to 6M (originally had antenna 6, but thought it was a selection problem. Nope.). What, if anything, can make an AG ignore (or see nothing) when 6M is selected on the flex if all other bands work as expected?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

AG not seeing 6M selection from Flex 6600 1 month 1 week ago #454

Hey KV0V,

You can configure band ranges, I guess that's the best way to do it, see attachments.
You can define 6M or whatever else over there.
A "Save and reboot" has to be made before you can see it as a selection in your antenna config.

Let me know if it worked!

73
4O3A Signature Team
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

AG not seeing 6M selection from Flex 6600 1 month 1 week ago #456

All that has already been done. The 6M option shows up for the antenna, but the AG doesn't seem to get the message from the 6600 that I've switched to 6M.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.114 seconds

4O3A Signature

SKY-SAT D.O.O.
Ratisevina bb
ME-85347 Igalo
Montenegro, Europe
P: +382 68 380 000
sales:
support:

 

World Wide Delivery

ups logo

Check our shipping rates HERE!

 

Newsletter

Subscribe to the latest news about our products, promotions and events

Please enable the javascript to submit this form